Sari navigarea


Cu un tus de o culoare strident – politica, un anume “barfitor se serviciu”( nu stim daca e de sex masculin sau feminin dar cu siguranta nu e un domn sau o doamna, ci o marioneta) s-a aplecat asupra unei probleme ce cu siguranta il / o depaseste. Acestui personaj, hai sa-I spunem “Barfi” ( nume ce duce putin spre cunoscuta papusa Barby, dar mult inferioara acesteia avand o garderoba de un galben, la fel de sters ca articolele sale) ii vine ideea stralucita , prin telefon de sus, sa vorbeasca de politica si suporteri in acelasi paragraf. Sa vedem ce a iesit…comentariile dupa.

Patru ani au iubit o echipã de fotbal cu steagul de culoarea cerului. Au aplaudat-o în timp ce se ducea în jos, spre coada clasamentului, apoi într-o divizie inferioarã. Au strigat pentru ea mai ales în stadion, în sectorul rezervat lor în spatele portii, acasã si în deplasare. Acum, sustin cârcotasii, când clubul respectiv e pe ducã, oamenii au rãgusit – nu mai vor sã îsi încurajeze echipa favoritã, în schimb s-au reorientat. O parte din suporterii formatiei care a fãcut istorie s-a lãsat de meserie si vrea sã intre în politicã. Pe ce post? Evident, tot de suporteri, la fel de gãlãgiosi ca în trecut. Cu pãrinti si prieteni membri ai unor partide care au cam pierdut alegerile în municipiu, fanii sperã sã mai recupereze ceva pentru alesii lor, luându-i la tintã pe politicienii considerati din tabãra cealaltã. Pesemne, spun ei, spre binele echipei. „

1 – „Patru ani au iubit o echipã de fotbal” – numele Corvinul este iubit de hunedoreni si nu numai, de o perioada ce se masoara la nivelul zecilor.

2 – „oamenii au rãgusit – nu mai vor sã îsi încurajeze echipa favoritã” – dupa fiecare meci ragusim. Si stii de ce? Pentru ca strigatele noastre vin din inima si ies afara cu toata convingerea! Noi credem in ceea ce cantam! Tu crezi in tampenia asta ce ai pus-o pe foaie?

Daca nu am mai vrea sa incurajam echipa, atunci de ce ne zbatem atat ? Ai stat tu o zi intreaga sa vopsesti la o coregrafie? N-ai dormit noaptea ca te gandeai cum va iesi? Ti-ai dat ultimul ban din buzunar pe o deplasare ? NU si NICI NU TREBUIE daca nu impartasesti aceleasi idealuri ca si noi! Dar macar nu vorbi in necunostiinta de cauza!

3 – „O parte din suporterii formatiei care a fãcut istorie s-a lãsat de meserie si vrea sã intre în politicã” LIBERTATE, DREPTATE, PASIUNE, ONOARE, RESPECT, IUBIRE, INDEPENDENTA . Ti se pare tie ca aceste cuvinte au vreo legatura cu politica?

Politica se face cu noroi, iar sportul cu pasiune!

4 – „luându-i la tintã pe politicienii considerati din tabãra cealaltã’ – Suntem APOLITICI. Nu tinem partea nimanui! Observam din exteriorul cercului poltic evenimentele si nu vom intra niciodata in acest spatiu.

5 – Du-te la CIRC! Sau daca tot esti barfitor, poti merge la piata sa-ti cauti ocupatie!

Bafta in lumea ta de plastic! Apropo, cand te intalnesti cu papusa Barby, sa o intrebi de ce nu-ti mai cumpara ziarul ?

Cu respect,

Papusa Chucky

Reclame

8 Comments

 1. Bv sper ca ai reusit sa-i inchizi gura. Bune replici si mult mai adevarate!!

 2. PENTRU MESAGERUL <– UITA-TE CU CATEVA PAGINI INAPOI > si citeste-o odata de doua ori sau de cate ori poti , pana ai sa intelegi .. mai zi odata cine e manipulat? noi sau tu ? ! pleaca!

 3. acuma s`au dat pe`o mana cu noi` …

 4. acuma o dai la pace,mesagerule?` …lipsa de articole ?

 5. „1 – „Patru ani au iubit o echipã de fotbal” – numele Corvinul (…)”

  4?…Ce zici de aproape 40?

 6. Hai sictir, ca de acum patru ani v-ati infiintat ca galerie. Galeria de elita a lu peste prajit. Sunteti o galerie fara istorie – cea din spatele peluzei. Dar care vreti sa va identificati cu suporterii adevarati. Inainte va luati de cei din galeria corbilor albastrii, ca sunt tigani si pensionari si ca intra pe gratis la meci.
  Va rodea grija de ei. Majoritatea dintre voi, exeptandu-i pe cei care strigau si inainte de la tribuna galeriei, au prins gust de corvinul de vreo trei ani. Hai patru, ca sa fim indulgenti.
  Asa ca lasati gargara si nu va mai ofticati, pentru ca nu ati facut nimic pentru echipa.
  Cei din galeria veche aveau tupeu sa ii injure si sa ii ia la bataie pe jucatori, pe antrenori, cand mergeau lucrurile prost. Voi i-ati pupat in fund, mai tot timpul.
  @Jos cenzura@

 7. Voi nu sunteti suporterii adevarati ai Corvinului.
  Va numar pe degeete de cate ori ati fost la meciuri.
  Ultras dorks.

 8. emokids stim ca suferi,asa ca lasa-ne.

  Doar Corvinul!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: